Over PGB Thuiszorg

WIJ ZIJN ER VOOR U !

Dat is het uitgangspunt en de kern van onze dienstverlening. Wij zijn er voor u als volwaardig partner. U staat centraal en wij zorgen ervoor dat u of uw dierbare zo lang mogelijk volwaardig thuis kan blijven wonen. Met name wanneer het met de gezondheid of de thuissituatie moeilijker wordt. Wij zoeken graag naar oplossingen bij u thuis waarbij uw voorkeuren voor ons centraal staan. U wilt bijvoorbeeld zelf bepalen hoe u uw dag indeelt, wanneer u naar bed gaat en op wilt staan of wat en wanneer u eet. Bij PGB Thuiszorg kan dat ! Onze cliënt-coördinator maakt met u afspraken die aansluiten op uw persoonlijke situatie. Wij komen wanneer u dat wenst en bieden de aandacht en zorg die u fijn vindt. Wij doen dat met zorgverleners waar u zich prettig bij voelt. Onze zorgverleners zijn ervaren professionals met hart voor het vak die rekening houden met uw persoonlijke wensen en behoeften. 

 


WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN ? 

Voor PGB Thuiszorg gaat het vooral om een combinatie van ondersteuning en zorg met liefdevolle aandacht. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn maar dat is het tegenwoordig helaas niet meer. Zeker niet in situaties waarbij sprake is van kwetsbaarheid, zoals bij een ernstige lichamelijke of geestelijke beperking  dan wel dementie. Door de manier waarop wij u  verzorgen, verplegen en begeleiden kunt u of uw dierbare langer veilig thuis blijven wonen, met behoud van eigen regie en persoonlijke integriteit. Dat is wat PGB Thuiszorg voor u wilt betekenen. Zorgen dat u langer, veilig en vitaal thuis kunt blijven wonen, ook als dat alleen maar moeilijker wordt. 

 

PARTICULIER - PERSOONSGEBONDEN BUDGET-

ZORG IN NATURA 

 

Indien u particulier bent of u heeft een PGB (persoonsgebonden budget) kunnen wij vrijwel direct voor u aan de slag. Heeft u ZIN  (zorg in natura) kunnen wij dit eventueel om laten zetten naar een PGB. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit aan welke voorwaarden u moet voldoen en hoe u dit aan  kunt vragen.

 

PGB THUISZORG

PGB Thuiszorg bestaat inmiddels bijna 20 jaar en wij leveren zorg aan particulieren en PGB houders. Tevens zitten wij in het traject  om ook Zorg in Natura te mogen leveren in het kader van de WTZI

( Wet Toelating Zorginstellingen ).